У Дії з’явилася нова важлива функція для програми єОселя6 подробиці

Політика

У застосунку Дія з’явилася нова важлива функція. Тепер українці, які втратили житло через війну, зможуть використати житловий сертифікат єВідновлення, щоб сплатити перший внесок за програмою єОселя.

Про це повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій, міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

“Наприклад, ви отримали сертифікат на 2 млн грн за знищене житло, але квартира, яку ви хочете придбати, коштує дорожче. Раніше довелося б одразу доплачувати різницю з власних коштів або шукати дешевший варіант”, – пояснив Федоров.

Покрити перший внесок можна сертифікатом єВідновлення, а решту взяти в кредит через єОселю. Залежно від пільгової категорії кредитна ставка буде 3% або 7%.

Раніше повідомлялося, що у новій версії порталу Дія.Бізнес тепер покращено особистий кабінет і чатбот.Віцепрем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що від дня запуску функції «Шлюб онлайн» в українському застосунку «Дія» одружилися вже понад 200 пар.

Також у «Дії» запустили чотири нові військові облігації, названі на честь тимчасово окупованих міст — «Лазурне», «Джарилгач», «Гурзуф» та «Судак».

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь