У ДТП загинув народний артист України Богдан Сташків

Війна

У ДТП загинув народний артист України Богдан Сташків

Аварія сталася на Закарпатті.

У ДТП загинув народний артист України Богдан Сташків. Про трагедію повідомила очільниця Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

“Трагедія трапилася у сусідній Закарпатській області. Наш земляк загинув раптово, за життя дружини і досі борються медики”, – розповіла вона.

У поліції Закарпаття розповіли, що внаслідок автопригоди в Мукачівському районі неподалік Нижніх Воріт двоє людей загинуло, ще одна — отримала травми. 

“Наразі відомо, що 67-річний житель міста Тисмениця Івано-Франківської області, керуючи автомобілем BMW, не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого не впорався з керуванням та допустив виїзд транспортного засобу на узбіччя. В подальшому авто перекинулося на дах”, – йдеться у повідомленні правоохоронців. 

Від отриманих травм на місці аварії загинув водій та його 59-річний пасажир. 67-річну пасажирку автомобіля госпіталізовано. 

Чим запамʼятався Україні Богдан Сташків

Богдан Сташків народився на Рогатинщині, тривалий час він працював у Тисмениці, де очолював відділ культури. Він також гастролював у країнах Європи, Канаді, Сполучених Штатах Америки, популяризуючи українську музику.

На початку 2000-х український співак започаткував дитячий конкурс-фестиваль “Захід-ХХІ століття”.

Світлана Онищук розповіла, що Сташків також активно займався науковою роботою в галузі мистецтва та культури та благодійністю. За життя артист збудував каплицю Спасіння Христового в м. Тисмениця, а також допомагав у будівництві та реставрації храмів на Прикарпатті.

Крім того, Богдан Сташків організовував благодійні концерти для військовослужбовців, хворих дітей та людей з інвалідністю.

Скільки коштують 100-доларові купюри зразка 2006 року: відповідь НБУ
Скільки коштують 100-доларові купюри зразка 2006 року. Відповідь НБУ

Тeпер дозвoлили! Нафтoгаз oзвучив пpиємну нoвину про змiни
Нафтoгаз oзвучив пpиємну нoвину про змiни.

НА ВІЙНІ ЗАГИНУВ РОСІЙСЬКИЙ АКТИВІСТ, ЯКИЙ ВОЮВАВ НА БОЦІ ЗСУ: ЧИМ ВІН ВІДОМИЙ
У 2023 році він оголосив, що їде воювати у складі одного з підрозділів, створених із російських громадян

Залишити відповідь