У Франції вважають, що новий прем’єр не довго протримається на посаді

Політика, Світ

Французькі виборці загалом позитивно сприйняли призначення Мішеля Барньє на посаду прем’єр-міністра, але багато хто сумнівається в його довготривалому перебуванні на цій посаді.

Як свідчить опитування агенції Ifop для видання Le Journal du Dimanche, 52% респондентів схвалюють призначення 73-річного Барньє. Для порівняння, 53% підтримували його попередника, 34-річного Габріеля Аттала.

Опитані також вважають Барньє компетентним (62%), відкритим до діалогу (61%) та симпатичним (60%). Однак 74% респондентів сумніваються, що він зможе довго залишатися на посаді, особливо через опозицію з боку лівих сил.

Раніше ми писали, що понад 100 000 тис. людей вийшли на протести у Франції проти призначення правоцентристського політика Мішеля Барньє новим прем’єр-міністром.

Також нагадаємо, що Мішель Барньє, досвідчений політик із правоцентристської партії Les Républicains, став новим прем’єр-міністром Франції після відставки Габріеля Атталя.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 

Залишити відповідь