У Гданську спецпризначенці випадково увірвались до квартири матері з дитиною

Політика, Світ

Під час спецоперації в польському Гданську, пов’язаної із затриманням підозрюваного у злочині, поліція переплутала квартири й натомість увірвалась у помешкання матері із семирічною донькою.

Про це довідався портал trojmiasto.pl.

Свідок розповів виданню, що напередодні, 1 жовтня, співробітники антитерористичного підрозділу поліції випадково увірвались не в ту квартиру, шукаючи ймовірного зловмисника.

«Замок був зламаний, застосована світлошумова граната, а в квартирі перебували мати з дитиною», – сказав співрозмовник.

Пізніше trojmiasto.pl дізналось, що в операції брали участь офіцери з Бидгоща, а не Гданська. Ймовірно, вони переплутали квартири, тому що на них немає «традиційних» номерів, або через те, що авто зловмисника було припарковане на місці, пов’язаному з оселею постраждалої жінки.Речниця комендатури поліції у Бидгощі Моніка Хлебич пізніше підтвердила, що правоохоронці «провели в районі Гданська заходи, пов’язані із затриманням підозрюваної особи».

«На жаль, під час цих дій дійсно сталася помилка. Запевняю, що претензії, які випливають з дій поліцейських, будуть врегульовані та узгоджені з постраждалою особою», – додала вона, зазначивши, що на місце події прибув поліцейський психолог для надання допомоги потерпілим.

Хлебич також зазначила, що підозрюваного все ж взяли під варту, а за фактом ситуації ініціювали внутрішні розслідування.

Нагадаємо, що Служба безпеки затримала інформаторку ФСБ, яка розвідувала локації українських військ на Харківщині

Раніше у Києві агента російської воєнної розвідки (ГРУ) засудили до 15 років тюрми. Чоловік шпигував на оборонному заводі.

Служба безпеки затримала агента ФСБ, який діяв на Чернігівщині. Зловмисник коригував ракетні удари по обласному центру та готував серію підпалів на об’єктах Укрзалізниці.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь