У Харківському ТЦК заявили, що на їх співробітників напали

Політика

У Харкові 25 жовтня стався напад на військовослужбовців Збройних сил України під час роботи групи оповіщення територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Нападник, за кермом автомобіля, відмовився виконати законні вимоги надати свої військово-облікові документи, почав небезпечно маневрувати і, внаслідок цього, пошкодив декілька автомобілів групи та наїхав на трьох військовослужбовців.

Правоохоронці затримали нападника на місці події, і наразі тривають процесуальні дії. За інформацією військових, життю постраждалих загрози немає, і їм надається медична допомога.

Важливо, що нападник вів пряму трансляцію конфлікту в соціальних мережах, і частини цього відео зараз використовуються ворожими інформаційними ресурсами для дискредитації українських військових і процесу мобілізації.

Військові також зазначили, що російська федерація використовує резонанс цього інциденту для поширення дезінформації про перекриття або блокування Харкова, що не відповідає дійсності.Раніше ми писали, що у Харкові під час перевірки документів стався конфлікт між представниками територіального центру комплектування (ТЦК) та чоловіком.

Також нагадаємо, що біля торгового центру у Львові під час отримання хабаря затримали начальника групи морально-психологічного забезпечення Сихівського РТЦК та СП.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь