У Харкові ідентифікували загиблу в багатоповерхівці жінку

Політика

У Харкові ДНК-експертиза підтвердила особу жінки, загиблої внаслідок російського авіаудару по багатоповерхівці 15 вересня.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов.

«Дослідження ДНК підтвердило – вчора в напівзруйнованому російським КАБом будинку знайшли тіло саме тієї жінки, яку вважали безвісно зниклою. Її зразки наші фахівці порівняли зі зразками доньки – 65-річна харків’янка шукала свою матір після удару. Вона розповіла, що її мамі 94 роки, і вона вже не могла виходити з дому. В момент прильоту була сама», – йдеться у дописі.

За інформацією Болвінова, сусіди загиблої отримали вибухові травми, різані рани, уламкові поранення, в одного з жителів – травматична ампутація кисті.

Нагадаємо, росіяни 15 вересня посеред дня обстріляли Харків КАБами. Раніше було відомо про 28 постраждалих, серед яких троє – діти.Раніше у ніч на 15 вересня росія атакувала Миколаївщину безпілотниками. Рятувальники ліквідували пожежу, яка спалахнула внаслідок падіння уламків збитих БПЛА.

14 вересня внаслідок російського обстрілу села Піски-Радьківські на Харківщині загинула жінка, ще двох цивільних поранено.

А у Покровську на Донеччині російські війська двічі завдали ударів по шляхопроводу «Східний», унаслідок чого він зруйнований.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь