У Харкові зросла кількість жертв російського авіаудару

Політика

Щонайменше 28 людей поранено внаслідок російських авіаударів по Харкову 30 серпня, четверо загинули.

Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов. За його інформацією, троє людей загинули У 12-поверховому будинку в Індустріальному районі. У Немишлянському районі рашисти вбили на дитячому майданчику 14-річну дівчинку.

Президент Володимир Зеленський відреагував на російський удар КАБом по житлових будинках у Харкові. Він повідомив, що до рятувальної операції залучили всі служби, і подякував рятувальникам.

«Удару… не було б, якби наші Сили оборони мали здатність знищувати російську військову авіацію там, де вона базується. Нам потрібні сильні рішення партнерів, щоб зупинити цей терор. Це абсолютно справедлива потреба. І немає жодної раціональної причини обмежувати Україну у захисті. Нам потрібні далекобійні можливості», — наголосив він.Раніше повідомлялося, що рашисти скинули три кореговані авіабомби по Харкову, у результаті чого було руйнування та пожежа у 12-поверховому житловому будинку в Індустріальному районі міста.

Нагадаємо, 30 серпня вдень окупанти завдали удару керованими авіабомбами по центру Харкова. Було щонайменше 3 вибухи.

Раніше росіяни вдарили «Іскандером» по центру Харкова, кількість постраждалих збільшилась до восьми осіб, серед них – 8-місячна дитина.

6 серпня російські загарбники завдали удару по центральному району Харкова. Ворог влучив по житловій забудові.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь