У Кельні сталася стрілянина: подробиці

Політика, Світ

У суботу в Кельні, Німеччина, сталася стрілянина біля годинникової крамниці, яку поліція розслідує на предмет можливого зв’язку з нещодавньою серією вибухів у місті.

Як повідомляє DPA, близько 04:00 ранку невідомий відкрив вогонь з автоматичної зброї по фасаду будівлі в районі Ніл, здійснивши понад 20 пострілів. На щастя, ніхто не постраждав.

Перед будівлею знайдено гільзи, але передумови інциденту залишаються невідомими. Поліція та прокурори припускають, що злочин може бути пов’язаний з організованою злочинністю, зокрема з нещодавніми вибухами в центрі міста. Однією з можливих причин конфлікту є суперечки між злочинними угрупованнями через зникнення приблизно 300 кілограмів канабісу.

Керівник відділу кримінальних розслідувань Кельна, Міхаель Ессер, підкреслив, що поліція стикається з безпрецедентними випадками насильства і серйозними злочинами, що створюють серйозні виклики для правоохоронців.

Раніше ми писали, що 43-річний шериф округу Летчер в штаті Кентуккі Міккі Стайнс застрелив 54-річного окружного суддю Кевіна Маллінза після сварки в будівлі суду.Також нагадаємо, що поліція Гамбурга провела масштабну операцію в школі району Ейдельштедт у другій половині дня у понеділок, 9 вересня, після суперечки між учнями, один із яких нібито мав зброю.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь