У Конотопі відкрився центр рекрутингу української армії

Політика

У Конотопі відкрився центр рекрутингу української армії. Відтепер отримати всю необхідну інформацію та рекрутуватися можна за адресою: проспект Червоної Калини, 13 у приміщенні ЦНАПу.

Про це повідомляє Міноборони України.

Центр працює в понеділок, середу та п’ятницю з 8:00 до 15:00, а у вівторок та четвер з 8:00 по 17:00.

Це четвертий центр в Сумській області, який було відкрито у співпраці Міністерства оборони України, обласних та районних адміністрацій та органів місцевого самоврядування. Всього в Україні станом на 13 вересня працює 36 центрів рекрутингу української армії.

Рекрутуватися можуть особи з 18 до 60 років. Для медиків, психологів та людей від 18 до 25 років передбачено контракт строком 1 рік.Нагадаємо, що станом на 19 серпня в Україні заброньовані від мобілізації близько 930 тисяч людей. Наступного тижня ця цифра перетне позначку в один мільйон.

Кабінет міністрів України забронював від мобілізації весь персонал неурядових організацій та підприємств, які мають закордонне фінансування і є критично важливими для функціонування економіки.

Нагадаємо, раніше народний депутат Дмитро Наталуха розповів у інтерв’ю, яким є орієнтовний резерв для мобілізації в Україні.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь