У Костянтинівці на Донеччині зупинили роботу Пенсійного фонду

Політика

Через погіршення безпекової ситуації в регіоні та евакуацію працівників у Костянтинівці Донецької області зупинили роботу Пенсійного фонду.

Про це повідомляє начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

«Через погіршення безпекової ситуації та евакуацію працівників до більш безпечних регіонів України сервісний центр Пенсійного фонду в Костянтинівці тимчасово припиняє обслуговування клієнтів», – йдеться у повідомленні.

Відтепер жителі Костянтинівки можуть отримати послуги в будь-якому з сервісних центрів, які продовжують роботу в області:

  • Краматорськ, вул. Південна, 21
  • Дружківка, вул. Ярослава Мудрого, 40
  • Слов’янськ, пл. Соборна, 3
  • Лиман, вул. Незалежності, 46
  • Добропілля, пр. Шевченка, 2 та м-н Молодіжний, 3
  • Олександрівка, вул. Самарська, 5

Крім цього, отримати послуги можна дистанційно через гарячі лінії, вебпортал або мобільний застосунок «Пенсійний фонд».

«Вкотре наголошую, що залишатися в Костянтинівці й на всій території Донеччини небезпечно! Бережіть себе – евакуюйтесь!», – додав Філашкін.

Нагадаємо, що російські окупанти здійснили атаку на село Костянтинопіль Волноваського району на Донеччині 11 вересня, що призвело до загибелі двох цивільних та поранення ще двох осіб.

У середу, 11 вересня, російська окупаційна армія завдала удару по Костянтинівці на Донеччині. В результаті обстрілу три людини загинули, ще п’ятеро отримали поранення.

Раніше Філашкін повідомляв, що російські окупанти атакували Костянтинівку зі ствольної артилерії. Тоді загинули дві жінки віком 73 і 81 рік.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь