У Кремлі заявили, що готові вивчити план перемоги Зеленського

Політика, Світ

Країна-агресор рф готова вивчити план перемоги президента України Володимира Зеленського, коли його буде опубліковано в офіційних джерелах інформації. Про це заявив прессекретар російського диктатора Дмитро Пєсков на брифінгу в понеділок, 23 вересня, повідомляють пропагандистські ЗМІ.

Пєсков додав, що Кремль «з обережністю» ставиться до деталей плану, які опублікували в медіа.

Зазначимо, що 21 вересня прессекретарка міністерства закордонних справ рф Марія Захарова заявила, що росія не братиме участі у другому саміті миру, який Україна хоче провести цієї осені, назвавши його «черговим проявом шахрайства англосаксів та їхніх українських маріонеток».

Президент України Володимир Зеленський розповів, що провів у США зустріч з губернатором, сенатором та конгресменом штату Пенсильванія. Співрозмовники домовились про активнішу співпрацю.

Також президент Володимир Зеленський під час свого візиту до США відвідав завод Scranton Army Ammunition Plant у штаті Пенсильванія. На підприємстві буде збільшено виробництво снарядів для України для артилерії калібру 155-мм.Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 22 вересня прибув до Нью-Йорка для участі в заходах в рамках тижня високого рівня Генеральної Асамблеї ООН.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь