У Курській області оголосили обов’язкову евакуацію з районів на кордоні з Україною

Політика, Світ

У Рильському та Хомутівському районах Курської області рф оголосили обов’язкову евакуацію населення. Ці райони розташовані в 15-кілометровій зоні біля кордону з Україною.

Про це повідомляє в Telegram губернатор Курської області Олексій Смирнов.

Ці два райони розташовані в 15-кілометровій зоні біля кордону з Україною, тому для “гарантування безпеки жителів” було прийнято рішення про обов’язкову евакуацію.

“На підставі оперативної інформації регіональним оперштабом з метою гарантування безпеки ухвалено рішення про обов’язкову евакуацію населених пунктів Рильського і Хомутовського районів, які розташовані в 15-кілометровій зоні, прилеглій до кордону з Україною”, – написав Смирнов.

Незважаючи на незручну ситуацію через операцію ЗСУ в Курській області, російський диктатор володимир путін не вважав за потрібне вивести свої найбільш підготовлені штурмові сили з Донецької області. Це все одно доведеться зробити, щоб спробувати досягти успіху.А президент України Володимир Зеленський повідомив, що російська федерація розпочала контрнаступальні дії у Курській області, але ці дії відбуваються за планом України.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь