У Києві через школяра-жартівника тимчасово закривали станцію метро

Політика

У Києві через підозрілий предмет у вагоні тимчасово закривали станцію метро «Дніпро». Поліція встановила винуватця інциденту, ним виявився школяр, який «хотів пожартувати над пасажирами»

Про це інформує поліція Києва.

Вказано, що вдень 9 жовтня у мережі почали поширювати відео на якому пасажири масово виходять із вагона на одній зі станцій столичного метрополітену через те, що хтось вкинув у вагон невідомий предмет. На місце події прибули вибухотехніки та правоохоронці.
«Спеціалісти обстежили предмет та встановили, що це фільтр до протигаза, який не несе небезпеки. Також, правоохоронці встановили «жартівника», який закинув предмет до вагона метро. Ним виявився неповнолітній 2014 року народження. Інспектори ювенальної превенції з’ясували, що у такий спосіб школяр хотів пожартувати над пасажирами та не задумувався про наслідки своїх дій», – йдеться у повідомленні.
Поліцейські склади відносно матері хлопця протокол ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей). Водночас зі школярем провели профілактичну бесіду.Раніше ми писали, що у Києві прорвало міську мережу водопостачання біля станції метро «Дорогожичі». Станцію було закрито на вхід та вихід.

Також нагадаємо, що станції метро «Теремки» та «Іподром» тимчасово закрили на вхід через технічну несправність рухомого складу.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь