У Києві сталася стрілянина на АЗС, є загиблий

Політика

У Києві на одній із АЗС невідомий влаштував стрілянину, вбив чоловіка та втік. Поліція вже затримала підозрюваного.

Про це повідомила речниця Національної поліції України Олена Бережна, поліція Києва.

«Сьогодні, близько 07:00, на одній із автозаправок на Кільцевій дорозі між двома чоловіками виник конфлікт. На території міста було введено спеціальну поліцейську операцію та орієнтовано усі наряди поліції на пошук зловмисника», – розповіла речниця.

В результаті проведених першочергових заходів спецпризначенці поліції Києва розшукали та затримали підозрюваного, додала вона.

«Ним виявився місцевий мешканець, 1983 року народження. На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група районного управління поліції. Зловмисника затримано», – пояснила речниця.В Офісі генпрокурора додали, що чоловік підходив до свого автомобіля марки Honda Accord, коли до його машини підійшов незнайомець зі зброєю в руках.

“Після короткого діалогу він здійснив смертельний постріл впритул. Після цього, забравши ключі від машини, сів за кермо автомобіля вбитого та поїхав”, – розповіли прокурори.

За вказаним фактом вже розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

Раніше повідомлялося, що поліція Київщини встановлює обставини стрілянини в Софіївській Борщагівці 12 вересня.

У Дніпрі на вулиці Вартових Неба під час конфлікту містянин вистрілив з пістолета у чоловіка, потім сів у авто і поїхав з місця злочину. Пораненого госпіталізували.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь