У Києві судитимуть членів групи за виготовлення та продаж 50 кг психотропів щомісяця

Події України
У Києві судитимуть членів групи за виготовлення та продаж 50 кг психотропів щомісяця

28 Жов, 22:17

У Києві перед судом постануть сім учасників злочинної групи, які займалися виготовленням і продажем близько 50 кілограмів психотропних речовин щомісяця. Про це повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури.

У ході досудового розслідування з’ясувалося, що обвинувачені організували «лабораторії» для виготовлення психотропних речовин, зокрема амфетаміну, особливо небезпечної психотропної речовини ПМА та прекурсору фенілнітропропену.

Виробничі потужності дозволяли їм виготовляти близько 50 кг психотропів на місяць, що забезпечувало стабільний щомісячний дохід понад 30 мільйонів гривень.

«Солом’янська окружна прокуратура міста Києва скерувала до суду обвинувальний акт відносно сімох учасників злочинної групи за обвинуваченням у вчиненні особливо тяжких злочинів у сфері обігу наркотичних засобів та сильнодіючих лікарських засобів (ч. ч. 2, 3 ст. 307, ч. 1 ст. 263, ч. 3 ст. 311, ч. 3 ст. 358 КК України)», — йдеться в повідомленні.

Згідно з даними столичних правоохоронців, фігуранти – семеро мешканців столиці та Київської області. Наразі учасникам угруповання загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також: На Київщині двоє агентів рф наводили «Шахеди» на локації Сил оборони та енергообʼєкти

Фото: Київська міська прокуратура, поліція Києва

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Залишити відповідь