У Києві вантажівка вʼїхала в маршрутку, є постраждалі

Політика

У Києві сьогодні, 21 жовтня, вранці у Солом’янському районі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля “Газель” та маршрутного таксі. Вони зіткнулися на вулиці Вадима Гетьмана.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Вантажівка в’їхала у маршрутку з пасажирами на повній швидкості. За попередніми даними, внаслідок аварії постраждали щонайменше четверо людей.

Поліція разом із медичними службами оперативно прибули на місце події, постраждалим надали допомогу, поліція почала проведення слідчих дій.

Патрульна поліція Києва повідомила, що у зв’язку з ДТП на вулиці Вадима Гетьмана рух транспорту ускладнений у напрямку Індустріального шляхопроводу.В КМДА повідомили, що внаслідок ДТП постраждали девʼять людей, сім з яких доставили до лікарень.

“На зупинці громадського транспорту сталося ДТП внаслідок зіткнення вантажівки з маршрутним транспортом (некомунального автопарку). На місці працюють усі екстрені служби, зокрема медики”, – йдеться у повідомленні.

Рятувальники деблокували жінку, яку затиснуло на пасажирському сидінні в маршрутному транспорті, та водія вантажівки.

Раніше шестеро людей, серед яких двоє неповнолітніх, загинули внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася у Вінницькій області 16 жовтня.

У Чернігівській області сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинуло четверо людей. Двоє з них – діти.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь