У Києві вночі відбивали дронову атаку, виникла пожежа

Політика

У Києві вдруге за ніч працювала ППО через атаку ворога із застосуванням дорнів-камікадзе типу «Шахед». Внаслідок падіння уламків в одному з районів столиці виникла пожежа, які вже ліквідували.

Про це повідомляє начальник Київської обласної військової адміністрації Сергій Попко у Telegram.

Про бойову роботу з відбиття ворожої повітряної атаки в адміністрації розповіли о 03:37.

«В Києві триває повітряна тривога через загрозу ударних БпЛА застосованих збройними силами росії. В столиці та в області, на підступах до Києва працює ППО», – йшлося в оголошенні КМВА.

Крім того, мешканців столиці просили залишатися в укриттях до відбою повітряної тривоги.Пізніше стало відомо про наслідки ворожої атаки. Так, як розповів глава КМВА, було зафіксоване падіння фрагментів ворожої повітряної цілі у Дарницькому районі.

«Внаслідок сьогоднішньої нічної повітряної атаки безпілотників армії РФ по Києву в столиці зафіксовано падіння уламків. Зокрема в Дарницькому районі міста уламки збитих ворожих дронів призвели до загорання на відкритій території дерев та трави», – йдеться в заяві чиновника.

Він додав, що пожежа була оперативно ліквідована. Даних щодо можливих постраждалих не надходили.

Окупанти завдали удару по відділенню «Нової пошти» в Олексієво-Дружківці в Краматорському районі на Донеччині. Двоє чоловіків загинуло, один поранений.

Раніше ми писали, що на Херсонщині окупанти обстріляли з артилерії село Розлив Білозерської громади. Внаслідок атаки отримала поранення 71-річна жінка.

Також нагадаємо, що російські війська обстріляли село Кругляківка на Харківщині вранці 22 жовтня, внаслідок чого загинув 50-річний чоловік.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь