У Києві знайшли загиблих на місці вибуху в АТП

Політика

На території автотранспортного підприємства в Голосіївському районі столиці, де вдень 8 вересня стався вибух невідомого поки походження, рятувальники виявили загиблих.

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація (КМВА) у неділю, 8 вересня.

«На території АТП в Голосіївському районі стався вибух невідомого поки походження. Внаслідок чого двоповерхова будівля 40 х 100 м. була частково зруйнована. Без пожежі. Попередньо, виявили двох загиблих. Під завалами можуть бути люди. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Всі оперативні служби працюють на місці», – йдеться у повідомленні.

У свою чергу ДСНС уточнила, що вибух пролунав на вулиці Васильківській. На місці працює 31 рятувальник та вісім одиниць техніки.

Нагадаємо, вибух в Голосіївському районі столиці стався 8 вересня вдень, коли повітряної тривоги не було. У ДСНС заявляли, що він має побутовий характер.16 серпня у Києві сталась пожежа в одній із багатоповерхівок на вулиці Бальзака. Вогонь спалахнув в одній з квартир, а потім перекинувся на іншу.

У Києві зранку 21 серпня виникла пожежа в будівлі поблизу торговельно-розважального центру «Gorodok Gallery», що на проспекті Степана Бандери. На місце події прибули рятувальники.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь