У Києві з’явився стінопис на честь Буданова

Політика

У Києві на Подолі, на стіні будинку за адресою Введенська, 6, з’явився новий мурал, присвячений начальнику Головного управління розвідки Міноборони України Кирилу Буданову. Авторками стінопису стали українські стріт-арт художниці Мішель та Ніколь Фельдман.

Про це повідомили телеграм-канали.

«[Стінопис присвячений] герою України, образу справжнього українця, який йде і нічого не боїться. І навколо квіти, які надірвані, але це все ще красиве поле. Не всі вони цілі, але вони є і вони разом. Ця людина несе велику відповідальність, це насправді важко, особливо у такий час», – поділилися своїм баченням сестри Фельдман.

Хоча художниці прямо не сказали, що зобразили саме Кирила Буданова, символи, використані на муралі, залишають мало сумнівів. На зображенні можна побачити погони генерал-лейтенанта, кота Гюнтера, відомого улюбленця начальника ГУР, а також канарку – ще одного його компаньйона, який живе у приймальні Буданова.

Нагадаємо, що загадковий вуличний художник Бенксі за останні три дні створив три нові роботи в Лондоні. Це колекція творів на тваринну тематику.Нещодавно анонімний стріт-арт художник Бенксі створив новий яскравий мурал у Лондоні. Він підтвердив авторство цією роботи.

Новий стрит-арт анонімного художника Бенксі на півночі Лондону зіпсували білою фарбою через два дні після його появи.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь