У Київські області повітряна тривога тривала понад 12 годин

Політика

Росія в ніч проти 6 жовтня атакували Київську область безпілотниками. Тривога тривала понад 12 годин.

Про це повідомив на Telegram-каналі голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

«Ворог не припиняє атакувати область ударними дронами. Тривога тривала понад 12 годин. В регіоні активно працювали сили ППО. Ворожі цілі знищено. Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури не допущено. Постраждалі внаслідок атаки відсутні», – зазначив Кравченко.

За його інформацією, падіння уламків збитих ворожих цілей було зафіксовано у шести районах області.«Оперативні групи продовжують свою роботу. Просимо мешканців Київщини не ігнорувати сигнал повітряної тривоги. Перебувайте в укриттях, поки небезпека не мине», – повідомив Кравченко.

Нагадаємо, що у ніч на 6 жовтня 2024 року російські окупанти атакували Україну ударними БпЛА та ракетами різних типів. Усього радіотехнічними військами Повітряних Сил виявлено та здійснено супровід понад 90 засобів повітряного нападу противника.

У ніч на 6 жовтня окупанти атакували Україну дронами. Почались пожежі на складах, є постраждалий.

6 жовтня Україна пережила чергову ніч масованої повітряної атаки російських терористів. На столицю  російські дрони заходили хвилями і з різних напрямків. Повітряна тривога у місті оголошувалася тричі і сумарно тривала понад п’ять годин.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь