У Львові через ракетний удар рф загинули матір та троє дітей

Політика

У Львові через російський ракетний удар загинули 4 члени однієї родини – мати та троє доньок.

Про це повідомили мер міста Андрій Садовий у Telegram, Український католицький університет у Facebook 

“Після сьогоднішньої атаки живим на цьому фото залишився лише чоловік. Дружина Євгенія та троє їхніх доньок – Ярина, Дарина та Емілія – загинули у власному будинку”, – написав Садовий.

Мер оприлюднив фото родини та вказав, що на ньому позаду стоїть 21-річна Ярина Базилевич, яка працювала в офісі “Львів – молодіжна столиця Європи 2025”.

“У центрі Європи росія винищує українців цілими сім’ями. Росіяни вбивають наших дітей, наше майбутнє.Я не знаю, якими словами підтримати батька Ярослава. Сьогодні ми всі з вами. Щирі співчуття і світла пам’ять”, – зазначив Садовий.

Український католицький університет повідомив, що 18-річна Дарія Базилевич була студенткою УКУ. Чоловік наразі перебуває у критичному стані.

У ніч проти 4 вересня росія атакувала Україну балістичними, крилатими ракетами та ударними дронами. Загалом було збито 29 повітряних цілей.

Зранку, 4 вересня, у Львові та Рівному чули звуки вибухів. Військові попереджали про ракети.

У Львові під час повітряної тривоги пролунала серія вибухів. Пошкоджені житлові будинки. Попередньо було відомо про 19 травмованих. Дві людини загинули.

У Львові внаслідок ракетного удару рф в ніч на 4 вересня було зруйновано щонайменше сім пам’яток архітектури місцевого значення. Це будівлі, розташовані на вулицях Коновальця та Кокорудза.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь