У Львові зросла кількість загиблих після ракетної атаки рф, серед них – діти

Політика

У Львові кількість загиблих внаслідок нічного обстрілу рф зросла до семи. Пошуково-рятувальна операція продовжується.

Про це повідомив у Telegram голова Міністерства внутрішніх справ (МВС) Ігор Клименко.

Рятувальники вже дістали з-під завалів тіла ще двох людей. Станом на 9:09відомо про сімох загиблих, серед яких троє дітей.

Крім того, голова МВС повідомив, що внаслідок обстрілу близько 40 людей отримали поранення, пошкоджено півсотні багатоквартирних та приватних будинків.

Працівники Державної служби надзвичайних ситуацій врятували 12 людей.«Працюють психологи, розгорнутий оперативний штаб. Поліція приймає заяви від постраждалих мешканців, перевіряє, чи немає потерпілих у сусідніх будинках. У разі необхідності будуть розгорнуті Пункти Незламності», – додав Клименко.

В ефірі телемарафону міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що російські терористи атакували два райони міста – Франківський та Залізничний, в деяких місцях ще палають пожежі.

«Більшість пошкоджених об’єктів – це все історична спадщина. 70 будинків загалом зазнали уражень…Так виглядає, що це була комбінована атака. І ракети й дрони», – розповів Садовий.

Зранку, 4 вересня, у Львові та Рівному чули звуки вибухів. Військові попереджали про ракети.

У Львові під час повітряної тривоги пролунала серія вибухів. Пошкоджені житлові будинки. Попередньо було відомо про 19 травмованих. Дві людини загинули.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь