У Литві почалося дострокове голосування у другому турі парламентських виборів

Політика, Світ

У вівторок розпочалося дострокове голосування у другому турі парламентських виборів у Литві, де в одномандатних округах будуть обрані 63 депутати.

Про це повідомляє LRT.

Вісім кандидатів здобули абсолютну перемогу в своїх округах у першому турі 13 жовтня. У решті 63 з 71 одномандатних округів Литви проходять другі тури між двома кандидатами-лідерами.

Дільниці для дострокового голосування у всіх 60 муніципалітетах, включаючи ті, де депутати були обрані в першому турі, відкриті з 07:00 до 20:00 з вівторка по четвер.

У середу голосування розпочнеться на спеціальних виборчих дільницях, таких як лікарні, будинки для людей похилого віку, військові частини та в’язниці. У п’ятницю та суботу виборці, які мають право голосу, зможуть проголосувати вдома.У неділю, в день виборів, голосування буде дозволено лише на виборчих дільницях у межах визначеного виборчого округу.

Читайте також:

Міністр закордонних справ Литви Ґабріелюс Ландсберґіс вважає, що європейським країнам настав час переглянути ідею президента Франції Еммануеля Макрона щодо розміщення військ в Україні.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь