У Маріупольському районі дрони атакували місця базування російських військ

Політика

Окупанти повідомляють про атаку безпілотників у ніч на середу, 11 вересня, у тимчасово захопленому Маріупольському району Донецької області. Є влучання в місця базування військ рф.

Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

За його словами, «прильот» зафіксовано по складу з боєприпасами військ рф неподалік колишнього магазину «Скорпіон» та автозаправної станції  у селі Мелекіне.
«Зафіксовано також влучання в дві бази відпочинку окупантів. Зараз вивозять мертвих та поранених російських військових. Кількість «виведених з ладу» росіян, за даними наших джерел, сягнула за 20», – наголосив Андрющенко.
Жителі Маріуполя повідомляли про роботу протиповітряної оборони та звуки вибухів у  Центральному, Мангуському, Приморському та Кальміуському районах.Кілька днів тому у Маріуполі помітили російські вантажівки, які йдуть у Запорізьку область. На них з’явилися позначення, які нагадують маркування ЗСУ.

Раніше на Донеччині партизани виявили місце розташування одного з польових складів боєприпасів окупантів. Загарбники облаштовували його протягом кількох днів.

Крім того, партизани у тимчасово окупованому Криму провели розвідку нової лінії оборони прикордонної групи ФСБ.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь