У Мюнхені поліція відкрила вогонь по людині зі зброєю

Політика, Світ

Сьогодні німецька поліція відкрила вогонь по підозрюваному після того, як правоохоронці помітили людину, яка тримала зброю біля ізраїльського консульства та музею історії нацистів у центрі Мюнхена.

Про це повідомляє Reuters.

Підозріла особа отримала поранення, інших підозрюваних не було.

Інцидент стався в річницю нападу 1972 року на Олімпійські ігри в Мюнхені, під час якого палестинські бойовики вбили 11 ізраїльських спортсменів.

Музей і науково-дослідний інститут, який зосереджується на історії нацистського режиму Німеччини 1933-1945 років, розташований біля ізраїльського консульства в мюнхенському районі Максфорштадт.Раніше поліція повідомила, що у відповідь на інцидент проводиться масштабна операція, і попросила громадськість уникати цього району.

Нагадаємо, що найближчими днями Сполучені Штати представлять нову пропозицію для припинення вогню у Смузі Гази. Вона спрямована на вихід із глухого кута між ХАМАСом та Ізраїлем.

Раніше голова профспілки «Гістадрут» Арнон Бар-Давид оголосив про загальнонаціональний страйк, який розпочнеться 2 вересня о 06:00, на знак протесту проти нездатності уряду звільнити заручників, що утримуються в Газі.

А прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу звернувся до росії за допомогою. Він хоче, щоб країна-агресорка допомогла в укладенні угоди про звільнення заручників з Гази.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь