У Німеччині пройшли арешти по справі у контрабанді людей

Політика, Світ

Четверо людей заарештували на південному заході Німеччини за підозрою в контрабанді людей.

Про це повідомив представник федеральної поліції, передає Reuters.

За словами поліцейського, правоохоронці провели рейди у Мангеймі, а також у районах навколо Карлсруе і Вормса. Загалом було обшукано 24 об’єкти нерухомості.

Німецький правоохоронець розповів, що справа стосується групи мігрантів з Кавказького регіону, які були незаконно ввезені до Німеччини для нелегальної роботи за нижчу за встановлену законом мінімальну заробітну плату, у тому числі на будівельних майданчиках.

За словами поліції, розслідування було розпочато після того, як один з мігрантів був затриманий при спробі покинути Німеччину через аеропорт Франкфурта-на-Майні.Для проведення рейдів було задіяно 400 поліцейських, а також співробітники федеральної поліції, прокуратури та центральної митниці.

Нагадаємо, що суд в Осло дав шість місяців тюрми 57-річному білорусу Сергію Яциновичу. Він кинув два коктейлі Молотова в будівлю Королівського палацу.

У Норвегії затримали громадянина країни, якого підозрюють у розвідувальній діяльності в інтересах Китаю.

У Норвегії готують зміни до законодавства, які б запровадили заходи покарання для батьків, котрі відправляють своїх неповнолітніх дітей в ультраконсервативні релігійні школи за кордон.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь