У податковій виявили посадовців з фіктивною інвалідністю – Гетманцев

Політика

Голова податкового комітету ВР Данило Гетманцев розповів, що із керівництва Державної податкової служби пішли 16 осіб з інвалідністю після перевірки.

Про це він повідомив у своєму Telegram.

«Подейкують, що ДПС за два дні підняла всі матеріали щодо осіб з керівництва, в тому числі регіонального, що оформились інвалідами після 24 лютого 2022 року. Таких чоловіків загалом виявилось 17. Одна особа з інвалідністю отримала її внаслідок поранення на фронті», – розповів Гетманцев.

Решта 16 чоловіків «прийняли вольове та чесне рішення залишити службу», написав депутат.

Він додав, що розраховує на аналогічну інформацію від інших органів з відання податкового комітету: Державної митної служби, Бюро економічної безпеки, Держфінмоніторингу, а також Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей і Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.Раніше ми писали, що президент Володимир Зеленський висловив своє незадоволення доповідями двох міністрів щодо скандалів, пов’язаних із медико-соціальними експертними комісіями (МСЕК).

Також нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський ввів у дію одне з рішень, прийнятих вдень 22 жовтня за результатами засідання Рада національної безпеки і оборони України, на якому розглянули ситуацію з МСЕК та зловживаннями з боку посадових осіб різних державних органів з отриманням інвалідності. Зокрема, з 31 грудня будуть ліквідовані МСЕК.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь