У Покровську встановлюють «зуби дракона», опалювального сезону не буде — МВА

Війна

У Покровську встановлюють «зуби дракона», опалювального сезону не буде — МВА

Станом на пʼятницю, 18 жовтня, в Покровську залишаються близько 12 тисяч містян і декілька десятків дітей, у місті встановлюють «зуби дракона».

Про це йдеться у відеосюжеті телеканалу Орбіта, який оприлюднила Покровська МВА

Бетонні пірамідки в спальному районі – це, на жаль, сьогодення Покровська. Ворог поступово знищує місто — як свого часу Бахмут та Авдіївку. Як і обіцяли, до останнього на місцях залишаються рятувальники, поліцейські, працівники соціальних служб та комунальники. Але вже точно відомо, що опалювального сезону в місті не буде», — йдеться в повідомленні.

Голова Покровської МВА Сергій Добряк звернувся до мешканців та закликав їх виїжджати, якщо вони побачать, як встановлюють «зуби дракона».

«Не баріться, збирайтеся і їдьте, буде небезпечно», — сказав він та наголосив, що ворог не дає розпочати опалювальний сезон.

40% Покровська повністю без електрики, без світла залишаються Родинське і 10 сіл навколо Покровська.

Корисні властивості господарського мила, про які має знати кожна господиня
Господарське мило: універсальний засіб для дому

Вдалось встановити імена 13 з 16-ти 3аru6лuх, якs були р03стр і ляні в n0л0ні РФ
Вдалось встановити імена 13 з 16-ти 3аru6лuх, якs були р03стр і ляні в n0л0ні РФ

ЛІКАР МСЕК ІЗ ВІННИЦІ КУПИВ 13 КВАРТИР І ТРИ TESLA, НА ДРУЖИНУ-ПЕНСІОНЕРКУ ОФОРМИВ ШЕСТИКІМНАТНІ АПАРТАМЕНТИ В ЦЕНТРІ КИЄВА. РОЗСЛІДУВАННЯ
Голова МОЗу Віктор Ляшко після скандалу навколо мільйонних статків голови Хмельницької МСЕК анонсував перевірку 3,5 тис. рішень щодо інвалідності (а разом із тим непридатності до військов…

Залишити відповідь