У президентських перегонах у США відсутній беззаперечний лідер – CNN

Політика, Світ

Оновлений середній показник загальнонаціональних опитувань громадської думки, як і раніше, не виявляє явного лідера у президентських перегонах: у середньому 50% виборців підтримують віцепрезидентку Камалу Гарріс, а 49% – колишнього президента Дональда Трампа.

Про це повідомляє CNN.

З п’яти опитувань, включених у вибірку, два дають Гарріс невелику перевагу над Трампом, а троє інших констатують фактично тупикову ситуацію в перегонах.

Останні середні дані включають опитування, опубліковане 16 жовтня телеканалом Fox News, яке не виявило явного лідера у президентських перегонах на національному рівні: 50% потенційних виборців підтримують Трампа у прямому протистоянні кандидатів, а 48% підтримують Гарріс.

За даними опитування Fox, 8 із 10 зареєстрованих виборців, які підтримують Трампа, заявили, що в основному підтримують його, а не виступають проти Гарріс, тоді як 66% зареєстрованих виборців, які підтримують Гарріс, заявили, що в основному голосують за неї, а не проти Трампа.Коли виборців попросили описати своїми словами головну проблему чи фактор, який спонукав їх проголосувати, найбільш поширеними причинами серед прихильників Гарріс були неприязнь до іншого кандидата, захист демократії та абортів; серед прихильників Трампа – економіка, імміграція та характеристики кандидатів.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп знову відмовився проводити дебати зі своєю опоненткою Камалою Гарріс. Другий раунд пропонували на кінець жовтня.

Крім того, кандидат у президенти США Дональд Трамп через свої соціальні мережі заявив, що телеканал CBS має бути позбавлений ліцензії на мовлення через буцімто «втручання у вибори».

Кампанія Дональда Трампа в останні тижні президентських перегонів у США запросила для нього військовий літак, розширення обмежень для польотів над його резиденціями та встановлення куленепробивних скляних щитів у місцях виступів.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь