У «Приватбанку» розповіли про спеціальні програми для ветеранів

Політика

«Приватбанк» реалізував кілька спеціальних програм для ветеранів та мобілізованих працівників – від виплати зарплат на час служби у війську до фінансової та психологічної допомоги, лікування та реабілітації після. Про це в інтерв’ю UA.NEWS розповів керівник Дирекції з HR та корпоративного управління «ПриватБанку» Роман Борисенко.  

“У нашому колективі є багато працівників, які захищали та продовжують захищати свободу й незалежність України. Усім мобілізованим працівникам ми продовжуємо виплачувати заробітну плату. Надаємо фінансову допомогу у разі поранення, лікування та реабілітації. Для підтримки демобілізованих працівників і кандидатів із військовим досвідом була впроваджена програма підтримки ветеранів. Вона включає як пільги, передбачені законодавством, так і додаткові заходи для реінтеграції та підтримки наших захисників і захисниць, зокрема, розширену програму психологічної підтримки, медичного страхування, а також юридичні та кар’єрні консультації.

Роман Борисенко

 керівник Дирекції з HR та корпоративного управління «ПриватБанку»

Банк також прикладає багато зусиль для навчання персоналу щодо правильної роботи з військовими та ветеранами. 

“Ми проводимо навчання та надаємо рекомендації керівникам, як встановлювати та підтримувати зв’язок із мобілізованими працівниками. Для всіх працівників банку ми проводимо загальне навчання правилам взаємодії з ветеранами. Також розуміємо, що важливу роль відіграє підтримка керівників, у яких є підлеглі-ветерани. Тому додатково організовуємо навчання та підготовку для таких керівників, щоб забезпечити максимально комфортну та ефективну адаптацію демобілізованих ветеранів.”

Роман Борисенко

 керівник Дирекції з HR та корпоративного управління «ПриватБанку»

 

Залишити відповідь