У пункті збору мобілізованих на Полтавщині помер чоловік: ТЦК заявляє про самогубство

Події України


У ТЦК запевнили, що жодного фізичного чи психологічного тиску на військовозобов’язаного не чинили.

В одному з технічних приміщень пункту попереднього збору військовозобов’язаних на Полтавщині виявили тіло чоловіка з ознаками самогубства. Про це повідомляє Полтавський обласний ТЦК та СП. 

«21 жовтня в одному з технічних приміщень пункту попереднього збору військовозобов’язаних було виявлено тіло чоловіка з явними ознаками того, що він сам вкоротив собі віку. Слідів насилля виявлено не було», — йдеться у заяві.

У ТЦК зазначили, що до пункту попереднього збору військовозобов’язаний був доставлений поліцією, оскільки перебував у розшуку.

«Він відмовився проходити військово-лікарську комісію, тож було складено акт відмови. За даним фактом готувалося повідомлення до поліції про вчинення ним кримінального правопорушення за статтею 336 Кримінального кодексу України», — поінформували в ТЦК.

Там також додали, що вказаний чоловік торік вже був засуджений за даною статтею на три роки позбавлення волі зі звільненням від покарання з одним роком випробувального терміну, який завершився у вересні цього року.

У ТЦК переконують, що жодного фізичного чи психологічного тиску на військовозобов’язаного не здійснювалося – він очікував на збірному пункті, доки будуть оформленні усі документи.



Джерело

Залишити відповідь