У Рівненській області викрили нарколабораторії

Політика

На Рівненщині правоохоронці припинили діяльність наркоугруповання, яке займалося виготовленням і збутом психотропів, зокрема метамфетаміну.

За даними Національної поліції, Рівненської обласної прокуратури та СБУ, було затримано 11 осіб, причетних до цього незаконного бізнесу.

Організатором угруповання виявився 30-річний житель Рівного, який залучив ще десятьох осіб для участі в схемі. Нарколабораторія була облаштована в орендованих приміщеннях, де виробляли до 16 тисяч доз метамфетаміну на місяць, що приносило угрупованню до 2 мільйонів гривень щомісяця.

Під час обшуків правоохоронці вилучили готові психотропи, сировину для їх виготовлення, обладнання, зброю та інші докази. Дев’ятьом затриманим обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави, а ще одному – цілодобовий домашній арешт.

Раніше ми писали, що в Україні викрито масштабний канал збуту зброї і наркотиків. У рамках справи підозри отримали 116 осіб.Також нагадаємо, що одеські правоохоронці виявили масштабну плантацію конопель вартістю близько 300 млн грн, розташовану всього за кілька кілометрів від державного кордону з Молдовою.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь