У росії розчарувалися в ефективності своїх морських ракет

Політика

Російські крилаті ракети «Калібр» зараз не такі ефективні, якими були на початку повномасштабної війни проти України.

Про це сказав речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук телеканалу Київ24.

«Ефективність крилатих ракет типу «Калібр» навіть у росіян уже викликає низку питань. Так, на початку повномасштабного вторгнення, коли для нас це було чимось новим, новий етап війни російсько-української, це була більш ефективна зброя», – пояснив він

Зараз росіяни використовують ці ракети здебільшого під час комбінованих атак, зауважив речник ВМС ЗСУ. Ворог застосовує «Калібри» лише для того, щоб навантажити українську протиповітряну оборону.

«Остання така атка – було задіяно чотири носії, 28 ракет. 100 відсотків знищено», – наголосив Дмитро Плетенчук.Нагадаємо, що 6 вересня російська армія обстріляла Павлоград Дніпропетровської області. Є постраждалі та руйнування. В Павлограді вже 40 постраждалих після обстрілу окупантів 6 вересня. Серед них – троє дітей.

Крім того, російські війська 5 вересня обстріляли житловий сектор у селі Циркуни на Харківщині, що призвело до пошкоджень і пожеж.

Раніше ми писали, що внаслідок обстрілів Костянтинівки 5 вересня загинув 74-річний чоловік. Ще шестеро цивільних жителів  отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Також нагадаємо, що щонайменше п’ять людей загинули через обстріл Часового Яру в суботу, 31 серпня. Російські терористи атакували житлові будинки.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь