У Румунії виявили п’ятьох загиблих у підтоплених районах

Політика, Світ

П’ятеро людей на сході Румунії були знайдені мертвими після того, як через сильні зливи деякі райони виявились підтопленими.

Про це розповів представник місцевих екстрених служб, якого цитує AP.

Рятувальні служби намагалися врятувати 95 осіб у найбільш постраждалих східних повітах Галац і Васлуй.

Тіла загиблих були знайдені в населених пунктах Печеа, Драгусені, Костаче Негрі і Кород. Рятувальники не уточнюють, як саме вони загинули.

Для допомоги в пошуково-рятувальних операціях в Галаці був розгорнутий гелікоптер Black Hawk.Буревії накрили 19 населених пунктів у восьми повітах Румунії, сильний вітер повалив десятки дерев, які пошкодили автомобілі і заблокували дороги і рух транспорту.

Нагадаємо, що у ніч на понеділок, 2 вересня, унаслідок тропічного шторму на Філіппінах розпочалися проливні дощі, які затопили багато північних районів країни. Влада змушена була призупинити навчання і роботу державних установ у столичному регіоні.

11 липня у Києві зафіксували одразу три температурні рекорди – мінімальної, максимальної та середньодобової температури.

За даними Миколаївського обласного гідрометцентр, у Миколаєві зафіксовано абсолютний максимум температури повітря за весь період спостережень — +40,5°С. Попередній рекорд становив +40,1°С, зафіксований 3 серпня 1998 року.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь