У Сарнах жінка знімала відео під російський реп на фоні портретів загиблих героїв

Війна

У Сарнах жінка знімала відео під російський реп на фоні портретів загиблих героїв

У соцмережах розповсюдили відео, на якому молода жінка записує “тіктоки” на алеї, де розташовані потрети загиблих у російсько-українській війні героїв. Вона танцює під російський реп та показуєнепристойні жести

Після публікації в мережі правопорушницю швидко знайшли правоохоронці. З’ясувалось, що 23-річна жінка, мешканка Сарн, не один раз потрапляла в поле зору поліції: вона є мамою двох маленьких дітей, але часто залишає свій дім.

У Сарнах записали обурливий тікток: під російський реп і на фоні загиблих воїнів

У місті Сарни Рівненьсокї області молода жінка танцювала під російський реп, який складається з нецензурних слів. Позаду неї на відео – синьо-жовті прапори, а на портретах – захисники України, які віддали своє життя.

“Під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили відео: жінка, перебуваючи на центральній площі райцентру, де встановлені портрети загиблих Героїв, демонструвала непристойні жести під музичний супровід мовою держави-агресора”, – повідомили сьогодні, 9 вересня, у пресслужбі поліції Рівненської області.

Жительку Сарн розшукали і склали на неї адмінпротокол за ст.173 КУпАП (дрібне хуліганство): жінка, яку звати Євгенія, вже знайома правоохоронцям. Вона неодноразово покидала місце проживання, залишаючи своїх двох малолітніх дітей на бабусю. Як зазначили у поліції, жінка у скоєному зізнається, шкодує про вчинене та просить вибачення у родичів полеглих захисників.

Ще одне відео з Сарн: цього разу вибачення

“8 вересня 2024 року на центральній площі Сарн, де розташована алея пам’яті полеглих захисників України, я зняла під російську музику відеоролик аморального характеру. Розмістила відеоролик у соцмережі Тік-Ток. Під час зйомки відео я не думала про почуття родичів загиблих воїнів. Приношу щирі вибачення за свої дії перед рідними загиблих та всіма українцями”, – сказала вона.

Місцевий паблік зазначив, що дівчину звати Євгенія Кудіна. “Євгенія Кудіна з міста Сарни Рівненської області надумала зняти хайпове відео під російські г*внотреки для свого тік-току. І чомусь вирішила, що центральна площа міста з портретами загиблих Героїв – це найкраще місце, щоб кривлятися під російську пісню зі словами “да пошло всьо на*уй” і показувати на камеру середні пальці.

https://t.me/rivne_1283/36554?embed=1

Після виховної бесіди з СБУ Женя вибачилася, а на додачу отримала ще й адмінпротокол від Нацполіції. Але поганий музичний смак, відсутність клепки в голові та поваги до пам’яті загиблих воїнів потрібно лікувати публічністю!” – зазначив ресурс.

Нагадаємо, раніше медики Рівненського обласного протипухлинного центру станцювали на столах під час науково-практичної конференції. Після скандалу директор установи та троє його заступників написали заяви на звільнення.

Шoльц теpміново звеpнувся до укpаїнських бiженців. Те що він cказав, багатьом не сподoбається
Щойно! Шольц терміново звернувся до українських біженців. Те що він сказав, багатьом не сподобається

Сім основних християнських молитов, які має знати кожен християнин
Звичайно краще вивчити їх напам’ять.

Звіcтка з Польщі, сколиxнула Укpаїну. 25-pічна укpаїнка була вагiтною. Тpоє дітoчок залишилися сиpотами
У жінки сталася внутрішня кровотеча через розрив матки.

Залишити відповідь