У Словаччині закрили два аеропорти через загрозу вибуху

Політика, Світ

У Словаччині невідомі повідомили про замінування двох аеропортів – у Кошице та Попраді. Їх тимчасово закрили, рейси відклали, проводяться піротехнічні перевірки.

Про це повідомляє Aktuality.

«Будівля термінала аеропорту Кошице була евакуйована після повідомлення про замінування. У ці хвилини проводиться піротехнічна перевірка аеропорту. Наступний рейс до Лондона, запланований на 09:55, ймовірно, буде затриманий», – повідомила адміністрація аеропорту.

Пізніше аеропорт Кошице повернувся до повноцінної роботи після евакуації та заходів безпеки.

Також через повідомлення про замінування був закрити аеропорт Попрад-Татри. Там досі проводяться піротехнічні перевірки.«Шановні пасажири, в аеропортах Словацької Республіки надійшло повідомлення про бомбу, тому аеропорт Попрад-Татри наразі закритий, пасажири евакуйовані, а термінали та адміністративні приміщення перевіряються. Запланований рейс з Попрада до Лондона, який прибуває о 09:45 і вилітає о 10:25, ймовірно, буде затриманий з цієї причини», – йдеться в повідомленні.

Аеропорт Братислави ще не оголошував про загрозу вибуху. Однак там також запроваджені заходи безпеки.

Тим часом, служби безпеки сімох європейських країн заявили про загрозу диверсій рф на енергетичних об’єктах Норвегії, яка зараз замість росії є найбільшим у Європі постачальником природного газу.

Польща заарештувала 18 людей, яких звинувачують у плануванні диверсій. Так, спецслужбами були затримані та заарештовані дев’ять осіб, які підозрюються у безпосередній участі в диверсійній діяльності у цій країні на користь росії.

Також нагадаємо, що агента російської військової розвідки в Польщі засудили до 2,5 років тюремного ув’язнення.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь