У Смілі перевірять можливу бездіяльність поліціянтів під час побиття ветерана

Політика

На Черкащині перевірять дії працівників поліції у межах службової перевірки після того, як у місті Сміла побили військового після поранення.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Міністр пообіцяв «належну і жорстку реакцію правоохоронців» на побиття військового. Голова Нацполіції Іван Вигівський вже доповів йому про початок службової перевірки «щодо дій (чи, точніше сказати, можливої бездіяльності)» поліціянтів Сміли.

«Ніхто й ніколи не має права принижувати ветеранів. […] І кожен з воїнів, всі наші люди заслуговують на повагу та верховенство права. Так і має бути», — сказав Клименко.

У поліції Черкаської області в коментарі hromadske повідомили, що за цим фактом вже розпочато кримінальне провадження за ч. 1 статті 296 Кримінального кодексу України — хуліганство. Однак підтвердити причетність Долотенка до нападу на військового там відмовилися.Голова фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія звернувся до міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка та генерального прокурора Андрія Костіна щодо побиття військового у Смілі на Черкащині.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь