У США у результаті сварки у будівлі суду шериф застрелив суддю  

Політика, Світ

43-річний шериф округу Летчер в штаті Кентуккі Міккі Стайнс застрелив 54-річного окружного суддю Кевіна Маллінза після сварки в будівлі суду.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на заяву поліції штату.

Стрільця взяли під варту та висунули звинувачення в умисному вбивстві. Мотиви шерифа наразі не називають.

Стрілянина сталася у Вайтсбурзі, центрі округу Летчер, приблизно за 350 км на південний схід від Луїсвілла та поблизу кордону з Вірджинією.

За повідомленнями ЗМІ, Стайнс зайшов до кабінету судді та сказав працівникам, що йому потрібно поговорити з Маллінзом наодинці. Коли ті вийшли до внутрішнього кабінету, пролунали постріли.Медики, які прибули на місце, намагалися врятувати життя судді, але спроби були безуспішними.

Шериф Стайнс вийшов із піднятими руками та здався поліції.

Раніше у Києві поліцейські затримали чоловіка, який влаштував стрілянину на ринку в Оболонському районі Києва і травмував людину.

Раніше ми писали, що шведська поліція затримала у Стокгольмі кількох людей після того, як патрульні почули ймовірні постріли у районі посольства Ізраїлю, яке розташоване в закритій зоні.

Також нагадаємо, що в американському містечку Шарлотт, штат Північна Кароліна, зловмисник вчинив стрілянину проти правоохоронців, які прибули в його будинок виконувати судовий припис.

У США у штаті Огайо на вулиці сталася масштабна стрілянина. Внаслідок інциденту загинула одна людина, ще 26 отримали поранення.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь