У столиці затримали бандита, який на «сходці» вирішував питання вивозу ухилянтів

Політика

В Києві затримано учасника банди, який брав участь у «сходці». На цій «сходці» вирішувались питання щодо перерозподілу контролю за групами, які незаконно переправляють людей за кордон.

Про це повідомляє Нацполіція.

В травні цього року поліція вже ліквідувала діяльність цієї та ще двох аналогічних груп. Фігуранту справи повідомлено про підозру.

Раніше у Рівному викрили злочинну групу, яка організовувала втечу від призову на військову службу на основі підроблених медичних документів. Злочинна схема була організована керівницею місцевого агентства нерухомості разом із двома її підлеглими, які залучили до оборудки 26 медичних працівників, зокрема посадовців медико-соціальних експертних комісій.

Крім того, слідчі завершили розслідування справи відносно 44-річного завідувача одного з відділень Одеської психіатричної лікарні та його 66-річного батька, який працював в тому ж відділенні лікарем-ординатором. Родичі за хабарі «діагностували» призовникам психічні захворювання, за що можуть на 10 років потрапити за ґрати.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь