У Тернополі працюють всі котельні

Життя
У Тернополі працюють всі котельні

У Тернополі успішно завершився запуск усіх 35 котелень та паливних КП «ТМТКЕ», а також семи об’єктів ДП «Тернопільська енергосервісна компанія».

Це дозволяє забезпечити теплом житлові будинки, школи, дитячі садочки та лікарні міста. Незважаючи на загалом успішний старт опалювального сезону, на окремих ділянках інфраструктури тривають ремонтні роботи.

Працівники КП «ТМТКЕ» пояснюють, що деякі труби настільки старі, що передбачити, де саме станеться прорив, просто неможливо.

За останні роки значну частину труб вже замінили на сучасні пластикові. Це суттєво підвищило надійність системи теплопостачання. Але робота ще не завершена – залишаються ділянки зі старими трубами, які потребують заміни та додаткових ремонтних заходів.

Серед поточних ремонтних робіт:

у районі вул. Київської проводяться ремонтні роботи на трубопроводах, що ведуть до дитячих садочків №14 та №4, а також КЗ «Станція юних техніків». Опалення там є, але періодично його доводиться тимчасово вимикати для проведення ремонту;

біля шкіл №28 та №29 на бульв. Дмитра Вишневецького ліквідовують порив на ділянці теплової мережі. Теплоносій подано, але роботи тривають;

у лікарні швидкої допомоги на вул. Шпитальній завершили ремонт трубопроводів. Тепер там тепло, але виникли складнощі з відновленням благоустрою через численні електричні кабелі.

Попри ці виклики, Тернопільська громада демонструє свою здатність оперативно реагувати на проблеми та знаходити рішення.

«Закликаємо тернополян звертатися до ОСББ або управителів у разі проблем з опаленням.

Тернопіль продовжує модернізувати свою інфраструктуру, щоб кожен мешканець міг почуватися комфортно в холодну пору року. А поки що комунальні служби докладають зусиль, щоб швидко усувати можливі несправності та забезпечувати безперебійне теплопостачання», – наголошують у ТМР.

Залишити відповідь