У ЦНС заявили, що окупанти мають проблеми з запуском опалення в Луганську

Політика

У тимчасово окупованому Луганську так звана «влада» оголосила про старт опалювального сезону. Проте тепла досі немає і не буде найближчим часом.

Про це повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС).

За даними інформаційного ресурсу, 17 жовтня російська окупаційна адміністрація у Луганську урочисто запустила опалювальний сезон, звітуючи про теплі батареї у школах та лікарнях. Однак насправді ситуація зовсім інша: у жодному з соціальних закладів батареї не працюють і досі. Ба більше, так звана «влада» відклала запуск місцевих котелень щонайменше на три тижні.

Причини відтермінування не пояснюються, йдеться у повідомленні.

Також ЦНС зазначив, що у працівників котелень у тимчасово окупованій частині Донецької області «терпець увірвався» через затримки зарплат.«Через багатомісячні затримки з виплатами зарплат вони припинили виходити на роботу, що призвело до фактичного зупинення підготовки котелень до нового опалювального сезону», — додали в ресурсі.

В кінці публікації Центр національного спротиву підкреслив, що така ситуація створює серйозні ризики для населення, яке може залишитися без опалення.

Раніше ми писали, що російські окупанти збираються націоналізувати понад тисячу баз відпочинку на Азовському морі. Ці процеси почались ще з перших днів повномасштабної війни.

Також нагадаємо, що у тимчасово окупованій Макіївці назріває ще один скандал. Тут цивільних залишають без доступу до медицини.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь