У ТЦК та МСЕК знайшли списки: усіх, хто відмазався, тепер розкрутять на повну, чого чекати

Суспільство

У НАБУ зробили жорстку заяву щодо всіх, хто купив собі інвалідність

Відповідальність за ймовірний корупційний злочин голови медико-соціальної експертної комісії (МСЕК), депутатки Хмельницької обласної ради Тетяни Крупи має понести не лише посадовиця, а й усі прокурори з фіктивною інвалідністю, які давали хабаря керівниці МСЕК. Таку думку висловив директор Національного антикорупційного бюро України Семен Кривонос в інтерв’ю «Дзеркалу тижня».

За словами посадовця, відповідальний за корупцію не лише корупціонер, а й суспільство.

«От як ви вважаєте, голова медико-соціальної експертної комісії (МСЕК), яка накопичила повне ліжко доларів, одна має відповідати за корупційний злочин? Безперечно, всі ці прокурори-псевдоінваліди теж є суб’єктами правопорушення. Тому що давати хабара керівникові МСЕК або ТЦК – це злочин. В один бік це не працює. Й тому ті, хто в такий спосіб ухиляється від військової служби, теж мають понести кримінальну відповідальність», – наголосив Кривонос.

Він підтвердив, що справу за підозрою керівниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи Тетяни Крупи ДБР передало НАБУ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Справу за підслідністю недавно передали нам. Детективи вивчають матеріали, проводять усі потрібні слідчі дії. Більше зараз сказати не можу через потребу зберігати таємницю слідства», – зазначив директор НАБУ.

Comments

comments

Залишити відповідь