У тимчасово окупованому Криму активісти закликали мешканців не голосувати на псевдовиборах

Політика

У тимчасово окупованому Криму активісти закликали мешканців не голосувати на псевдовиборах. Вони плануються на 6-8 вересня.

Про це повідомив у Телеграмі рух «Жовта стрічка».

«Ми закликаємо усіх кримчан, які наразі вагаються, доєднатися до нашої акції ігнорування «виборів». Ми також закликаємо ЗМІ розповідати про те, що спротив у Криму триває, і величезна кількість людей не збирається голосувати на цих виборах, бо не визнають право рф проводити їх на окупованій території», – йдеться в дописі.

Враховуючи настрої та коментарі мешканців півострова, що б не малювали окупанти, явка буде малою та складатиметься переважно з заселених до тимчасово окупованого Криму росіян, зазначили активісти.

Також зазначається, що сьогодні в тимчасово окупованому Криму розпочався фарс, який окупанти називають «выборами депутатов госсовета республики Крым третьего созыва».«Ставлення мешканців Криму до нього гарно відображено на світлинах від нашої активістки», – зазначили активісти.

Раніше Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки схвалив проєкт Закону «Про внесення змін до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» щодо особливостей відновлення публічної влади в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі». Він має  №11064, та був поданий ще у березні 2024 року.

А російські окупанти завозять до Кримського мосту колосальну кількість систем протиповітряної оборони (ППО). Також вони будують споруду, призначення якої наразі залишається невідомим.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь