У ЄС підтвердили законність заборони юридичних консультацій для компаній з рф

Політика, Світ

Генеральний суд Європейського Союзу підтвердив законність заборони на надання юридичних консультацій російському уряду та організаціям, розташованим у росії. Це рішення є частиною санкцій, введених у відповідь на агресію росії проти України.

Про це пише Der Standard.

Адвокатські організації з Бельгії, Франції та Нідерландів подали позов проти цієї заборони, але суд ЄС відхилив їхні скарги. Суд зазначив, що заборона не порушує право на судовий захист і не стосується юридичного представництва фізичних осіб у судових, адміністративних або арбітражних процесах. Заборона охоплює лише юридичні консультації, не пов’язані з судовими справами, і має на меті посилити тиск на росію в рамках санкцій ЄС .

Раніше ми писали, що у третьому кварталі 2024 року Україна виконала вісім із дев’яти індикаторів програми фінансової допомоги ЄС Ukraine Facility. Останній індикатор вже на фінальній стадії виконання.

Також нагадаємо, що Велика Британія, Сполучені Штати Америки та Австралія запровадили санкції проти російських хакерів кіберзлочинного угруповання Evil Corp.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь