У Зеленського прокоментували ядерні погрози путіна

Політика

Окрім ядерного шантажу в рф більше немає нічого, жодних інших інструментів залякування світу. Але ці інструменти не спрацюють.

Так керівник Офісу президента Андрій Єрмак прокоментував запропоновані зміни до ядерної доктрини рф, які є нічим іншим, як відкритими погрозами в бік Заходу.

Радник керівника ОП Михайло Подоляк з цим погодився.

«Очевидно, що росія не розуміє, як зупинити те, що буде продовжуватися в цій війні. А що буде продовжуватися, ми з вами бачимо не тільки на прикладі Курської операції, але й на прикладі далекобійних ударів українською продукцією по РФ. Вони суттєво впливають на соціальні настрої в рф…», – наголосив Подоляк.

Він зауважив, що на сьогодні росія вже не може викласти на умовний стіл конфлікту нічого, крім того, що там вже є.«А тримає вона там практично все, що у неї було. Традиційна пропаганда та традиційні погрози не працюють… Безумовно, росія сьогодні намагається використати останній аргумент, аргумент боязливих людей, що у них є ядерна зброя», – підкреслив він.

Нагадаємо, 25 вересня путін на засіданні ради безпеки рф запропонував внесли зміни до ядерної доктрини рф, які значно знижують поріг застосування ядерної зброї.

Раніше директор ЦРУ висміяв ядерні погрози Москви. Лідери західних країн повинні не боятися та менше реагувати на спроби ядерного шантажу з боку росії, оскільки це є звичною тактикою Кремля.

Зеленський пояснив, чому не варто вірити ядерним погрозам Кремля. путін занадто любить своє життя, щоб реально наважитися застосувати ядерну зброю.

Застосування росією ядерної зброї проти України вважають виправданим 34% росіян, опитаних фахівцями російського Левада-Центру.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь