У Зеленського відповіли на погрози путіна

Політика

Гучні погрози російського диктатора володимира путіна свідчать про його страх. Україна повинна змусити росію припинити терор.

Про це заявив керівник Офісу президента Андрій Єрмак у Telegram.

Він наголосив на тому, що «потрібні сильні рішення». На думку керівника ОП, терор можливо припинити, знищивши військові об‘єкти, з яких він бере початок.

«Російський терор починається на складах зброї, аеродромах і воєнних базах на території рф. Якщо росія не готова припинити терор добровільно, потрібно змусити їх це зробити силою. Будь-які погрози вони роблять від страху втратити можливості вбивати людей», – зазначив Єрмак.

Він додав, що дозвіл на удари України вглиб Росії пришвидшить вирішення проблеми російського терору і не дозволить йому розповсюдитись на інші країни світу. Саме цього прагне російський диктатор володимир путін.Російський диктатор володимир путін заявив, що удари Збройних сил України по території росії за допомогою далекобійної західної зброї будуть вважатися прямою участю західних країн у війні.

Раніше ми писали, що російський диктатор володимир путін висловив ідею про можливе обмеження експорту урану, титану та нікелю у відповідь на західні санкції.

Також нагадаємо, що російський диктатор володимир путін вимагає, аби його літак супроводжували російські винищувачі під час поїздки до Туреччини.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь