У ЗСУ розповіли про тактику ворожих штурмів на півдні

Політика

На південному напрямку російські війська продовжують штурмувати малими групами та готуються до використання важкої техніки для транспортування штурмових підрозділів і підтримки піхоти.

Про що повідомив речник Сил оборони Півдня Владислав Волошин в ефірі телебачення.

Волошин зазначив, що ворог активно обстрілює як позиції українських сил, так і населені пункти поблизу лінії зіткнення. Хоча на південному напрямку інтенсивність атак дещо нижча, ніж на інших, росіяни все ж намагаються захопити певні рубежі і проводять штурмові дії досить активно.

Російські сили продовжують тактику використання малих штурмових груп із застосуванням швидкісних транспортних засобів, таких як багі та квадроцикли. Волошин також повідомив, що на напрямку від Приютного до Великої Новосілки російська армія проводить навчання з використанням важкої бронетехніки, яка, за даними української розвідки, може бути застосована не тільки для транспортування, але й для підтримки піхотних дій.

На Лівобережжі російські війська також ведуть активні штурмові операції, зокрема намагаючись захопити острівну зону Придніпров’я, використовуючи БПЛА, авіацію і плавзасоби для атак на українські позиції.Раніше ми писали, що у Краматорську Донецької області підірвали автівку начальника бойової підготовки ЗСУ. Військового госпіталізували у тяжкому стані.

Також нагдаємо, що українська протиповітряна оборона знищила 42 із 60 російських безпілотників, зокрема типу Shahed, якими росія атакувала Україну в ніч проти 22 жовтня.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь