У ЗСУ спростували інформацію про розформування IT-підрозділів

Політика

У Центрі масштабування технологічних рішень (ЦМТР) спростували чутки про розформування IT-підрозділів, зазначивши, що у центрі відбувається реформа, а не скорочення.

Пресслужба ЦМТР підкреслила, що це частина ширшого процесу реформування, спрямованого на поліпшення роботи центру.

3 жовтня Forbes Україна повідомила, що Генеральний штаб планує розпустити два IT-підрозділи, які займаються понад 100 проєктами з участю близько 1000 айтішників. У відповідь на це у ЦМТР заявили, що підготували пропозиції щодо оптимізації організаційно-штатної структури з урахуванням потреби у нових інженерах на найближчі півроку. Це дозволить центру залучити додаткові ресурси.

За словами представників ЦМТР, до кінця 2024 року будуть реалізовані зміни, які зроблять центр більш ефективним. Вони підкреслили, що роботи над поточними проєктами тривають, і підрозділ продовжує виконувати свої завдання за призначенням.

Раніше ми писали, що екс-головнокомандувач ЗСУ, а тепер посол у Великої Британії Валерій Залужний переконаний, що в Україні не потрібно знижувати мобілізаційний вік.Також нагадаємо, що за майже два місяці роботи у застосунку «Армія+» зареєструвалися 300 000 військовослужбовців, а понад 1 000 військових формувань вже використовують його для електронних рапортів.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь