У ЗУНУ провели фізкультурно-оздоровчий захід «Здорова Україна»

Життя
У ЗУНУ провели фізкультурно-оздоровчий захід «Здорова Україна»

З нагоди Європейського тижня спорту серед студентів ВСП «Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ» було проведено  фізкультурно-оздоровчий захід „Здорова Україна”, до якого долучилися понад 600 першокурсників.

Перш, ніж розпочати змагання, присутні з великою вдячністю вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять героїв,  які віддали своє життя за Україну.

На відкриття завітали ректор Західноукраїнського національного університету Десятнюк Оксана Миронівна, заступник голови Тернопільської ОВА Устенко Віктор Володимирович, директор ВСП „Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ” Мартинюк Василь Федорович, директор Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” Квасневський Віталій Ярославович, директор навчально-наукового центру студентського спорту ЗУНУ Циквас Роман Станіславович.

«Шановні гості, дорогі студенти! Відрадно, що сьогодні на спортивному заході зібралася згуртована родина коледжу, яка об’єднана спільним прагненням – бути здоровими та сильними. Тиждень Європейського спорту, а перед тим День Міжнародного європейського спорту в університеті проходить дуже активно, адже Західноукраїнський національний університет дбає про здоров’я студентів й активно залучає молодь до занять спортом. Бажаю вам стресостійкості та впевненості у майбутньому, адже Україна – це Ви! Ми непереможні, адже такі юнаки і дівчата гартують свій дух, показують єдність і бажання жити, працювати на благо неньки-України», – сказала Оксана Миронівна.

Звертаючись до присутніх, заступник голови ТОВА Устенко Віктор Володимирович зазначив: «Відрадно, що поряд з освітнім процесом й здобутками в науці, ви докладаєте чималі зусилля для того, щоб спорт та  фізичне виховання займали чільне місце в університеті. Ми розуміємо, що тільки гармонійно розвинена людина, яка виховує в собі волю до перемоги, може досягти успіхів в будь-якій сфері. Спорт – це не тільки фізичні вправи й досягнення, це – дух лідерства, дух боротьби, бажання бути кращим, а найголовніше  – це командна робота, віра в своїх товаришів, віра в себе.

Дякуємо кожному, хто одягнув форму для того, щоб звільняти нашу землю від ворога, пам’ятаймо тих героїв, які віддали за майбутнє України своє життя. Цінуймо те, що нам дана можливість займатися спортом, навчатися, розвиватися, будувати майбутнє. Слава Україні!»

Окрасою заходу був показовий виступ спортивного клубу «ФЕНКС» із тхеквондо ВТФ під керівництвом Сергія Жувака та розминка від Марії Халупи, випускниці коледжу, майстра спорту України з аеробіки.

Учасники заходу мали можливість позмагатися у найрізноманітніших естафетах, спрямованих на зміцнення здоров’я та популяризацію активного способу життя. Це чудова нагода для студентів продемонструвати свою силу, спритність та витривалість, отримати заряд позитивних емоцій, нових друзів та незабутні враження.

Усі учасники нагороджені призами, сувенірною атрибутикою від Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та друкованою продукцією від видавництва «Школярик».

Залишити відповідь