Учасник гурту ABBA помер від невиліковної хвороби

Політика

На 76 році життя помер барабанщик легендарного гурту АВВА Роджер Палм, у якого діагностували хворобу Альцгеймера.

Про це його сім’я повідомила шведському виданню Aftonbladet.

«Він був теплою і скромною людиною, яка завжди була поруч з друзями і сім’єю. Його буде дуже не вистачати, і він залишає по собі велику порожнечу. Ми всі будемо пам’ятати його з теплим серцем», – йдеться в заяві родини.

Роджер Палм почав працювати з основними учасниками гурту Бйорном Ульвеусом і Бенні Андерссоном у 1970-х роках і зіграв на барабанах у кількох відомих піснях ABBA. Зокрема, це пісня Dancing queen, Mamma Mia і Thank you for the music.

Палм також співпрацював зі шведським співаком Тедом Гердестадом і зіграв на барабанах у хіті Satellit. Протягом своєї кар’єри барабанщик виступав у шведських гуртах Gimmicks і Beatmakers.Раніше у віці 94 років померла американська акторка Джина Роулендс, чотириразова володарка «Еммі» і дворазова переможниця премії «Золотий глобус», яка була двічі номінована на «Оскар». 19 червня акторці виповнилося 94 роки.

Американський репер Fatman Scoop помер після того, як втратив свідомість під час виступу на безкоштовному концерті в штаті Коннектикут у п’ятницю, 30 серпня.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь